|
|
valachedi @ 03.08.09 04:19 |
[пожаловаться]
|
|
Добре як будэ казак ! Извольте слово буду держать, панове!
У вас, чортовых псов, ещё молоко на губах не обсохло, откуда вам сейчас знать!, что есть такое РУССКОЕ ТОВАРИЩЕСТВО!
Много я земель видал. Но так, чтобы любили, как русская душа, не умом, а всем, что не дал Господь, всем своим существом.... я нигде не видел.
Нигде.
Ну будте тварьми бездушными, панове, разве есть что важнее братства? Неужели нет уже, не осталось совсем в моём народе той крупицы могучего русского чувства?
Да проснётся оно в вас, да положит вам оставить своё позорное дело.
Пусть знают все, что есть на русской земле ТОВАРИЩЕСТВО.
|
|
|
lolaJke @ 03.08.09 04:28 |
[пожаловаться]
|
|
Текст письма запорожских казаков:
Запорожские казаки турецкому султану! Ти, султан, чорт турецкий, i проклятого чорта брат i товарищ, самого Люцеперя секретарь. Якiй ты в чорта лыцарь, коли голою сракою ежака не вбъешь. Чорт высирае, а твое вiйско пожирае. Не будешь ты, сук1н ты сыну, сынiв христiянських пiд собой маты, твойого вiйска мы не боiмось, землею i водою будем биться з тобою, распройоб твою мать. Вавилоньский ты кухарь, Макидоньский колесник, Iерусалимський бравирник, Александрiйський козолуп, Великого и Малого Египта свинарь, Армянська злодиюка, Татарський сагайдак, Каменецкий кат, у всего свiту i пiдсвiту блазень, самого гаспида внук и нашего х7я крюк. Свиняча ты морда, кобыляча срака, рiзницька собака, нехрещений лоб, мать твою въеб. От так тобi запорожцi виcказали, плюгавче. Не будешь ти i свиней христiанских пасти. Теперь кончаемо, бо числа не знаемо i календаря не маемо, мiсяц у небi, год у книзя, а день такий у нас, якиi i у Вас, за це поцелуй в сраку нас!
Пiдписали: Кошевой атаман Иван Сирко Зо всiм кошем Запорожськiм.
|
|
|
iZnoGouD @ 03.08.09 04:41 |
[пожаловаться]
|
|
Велика кiмната. Вона одночасно служить i за їдальню, i за робiтню,
кабiнет i вiтальню. Лiворуч вiд глядача ближче до рампи теслярський
варстат. Тут же дошки, стру-менти теслярськi; над варстатом до стiни
поприбиванi полицi з пофарбованого дерева. Бiля варстату стоїть невеличка
шафа для книжок, яку допiру роблять.
Далi по лiвiй стiнi полицi з книжками. Мiж варстатом i полицями з
книжками дверi в другi кiмнати. В заднiй стiнi велике iталiйське вiкно.
Крiзь його видно будинки мiста. Бiля вiкна злiва стоїть стiл до писання,
фотель. Справа буфет. В стiнi, що праворуч, другi дверi до сiней. Попiд
сею стiною стоїть широка турецька канапа. Над нею старовинний український
килим i портрет Шевченка у великому рушнику. Посеред кiмнати стiл,
покритий бiлою вишиваною скатiркою.
|
|
|
Reply | | | |
|
|
|